Репортинг

Бизнес анализатор

Сезам Онлайн ЕООД е компания, която работи с късмета. Ние сме платформа за спортни залози и казино игри. Sesame Online e логичното продължение на игрални зали Sesame, които присъстват на българския пазар от 20 години. Предимствата на залите, които Sesame Online наследява, са дългогодишен опит в игралната индустрия, първокласно клиентско обслужване, богато разнообразие от игрален софтуер и изключително внимание към детайлите. Нашата дейност е свързана само с едно – посетителите на Sesame Online да преживеят автентично приключение с игрите на късмета.

Правите разлика между „dataset“ и „datamart:?
Не се страхувате когато чуете 20 милиона реда информация?
Знаете, че числата говорят повече когато са визуализирани подходящо?

Сезам Онлайн търси Бизнес анализатор, който да издигне репортинга до ново ниво.

Къде сме в момента?

Компанията използва за репортинг цели както Power BI, така и Tableau. За ad-hoc задачи Excel е винаги на разположение. Основите на отчетността са вече поставени, така че ще можете бързо да се ориентирате за ключовите KPI-и, които се следят. При въпроси, екипът Сезамци бързо ще отговори или ще ви насочи към някого, който може да помогне.

Какви задачи да очаквате?

– Източниците на данни търпят постоянна еволюция, така че ще трябва да адаптирате отчетите към тези изменения.

– Отделите в компанията могат да се възползват от силата Ви да автоматизирате отчети. Ще трябва да комуникирате с различни роли, така че да установите как задачите им могат да се свършат по-бързо и по-качествено.

– Новите бизнес инициативи ще изискват цялостни решения – от дефинирането на репортин-га, през ETL процеса, до стилната визуализация. Това е възможност да поемете отчетността на новите проекти и да приложите визията си за нея.

– Рутинните задачи са малко. Насърчава се да автоматизирате и тези, които остават.

Какви качества ще Ви направят щастливи на тази позиция?

– Техническите умения са неразделна част от репортинга. Колко по-комфортно се чувствате да работите с различните инструменти, с които разполагате (от Excel, през Power BI, до Python), толкова по-добре за Вас и за работата Ви. Звучи страшно? Не е – фокусът е върху BI и никой няма да ви наложи да ползвате конкретен език/програма. А ако имате идеи за нещо ново – в Сезам са добре дошли.
– Любопитство – колегите Ви не винаги ще имат концепцията на какво сте способни, така че да го поискат от Вас. Самоинициативата да им дадете нещо повече и ново, ще е винаги добре дошла.
– Самостоятелност – В Сезам няма да имате мениджър, който непрекъснато да следи работата Ви и да ви дава насоки. Да се чувствате комфортно без постоянно наблюдение, ще бъде истински по-лесно. Ще получите творческа свобода и ще можете да я използвате напълно.

От нас можете да очаквате:

  • Бърз и обективен процес на подбор;
  • Конкурентно месечно възнаграждение;
  • Активно участие и отговорности при изграждането на всички процеси на компанията – готови сме да чуем и обсъдим всички добри практики и познания, които притежавате от досегашния си опит;
  • Въвеждащо и продължаващо обучение;
  • Отбелязване на всеки личен, национален или фирмен празник, тиймбилдинги и допълнителни активности.

Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.
Изпратените от Вас документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД.

Заплата 3000-4500 нето